• Családi programok
 • Egyéni fejlesztési lehetőségek több korosztálynak
 • Napközi jellegű szabadidős foglalkozások
 • Nyári táborok és szünidei foglalkozások
 • Szakkör jellegű szabadidős foglalkozások
 • Tematikus előadások, workshopok és programsorozatok

Családi programok

A helyi Családok számára közösségépítő programkínálatunkat ajánljuk, melyeket mindig az évszakokhoz, ünnepnapokhoz, jelesebb eseményekhez igazítjuk. Fontosnak tartjuk, hogy a helyi kisgyermekes családok közös élményeken keresztül jobban megismerhessék egymást, közvetlen környezetüket és annak értékeit. Az egészségmegőrzés és prevenció mellet szeretnénk minél szélesebb körnek bemutatni a helyi értékeket, természetben megtalálható kincseket és ezek közösségi hasznosítását. A hétvégi programokkal így a hétköznapokat is élmény-telibbé és élhetőbbé szeretnénk tenni az erre nyitott és befogadó közösségnek.

Aktuális családi programjainkról az események menüpontban tájékozódhat.

Jelenleg nincs aktuális eseményünk e programcsomagunk keretében.

Egyéni fejlesztési lehetőségek több korosztálynak

Egyéni fejlesztési lehetőségeinket a helyi igények szerint alakítottuk, odafigyelve az életkori sajátosságokra és fejlesztendő, fejleszthető képességekre, kompetenciákra. A foglalkozások szervezése minden esetben egyedileg bonyolított, az időpontok és a foglalkozások rendszeressége a szakemberek által javasolt.

Jelenleg elérhető fejlesztési lehetőségeink:
 • Egyedi nyelvi felzárkóztató, fejlesztő foglalkozások

 • Kiscsoportos nyelvi foglalkozások

 • Szaktantárgyi fejlesztő foglalkozások

Aktuálisan induló lehetőségeinkről az események menüpontban tájékozódhat, vagy egyéni fejlesztési igényével a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek bármelyikén személyesen érdeklődhet.

 

Jelenleg nincs aktuális eseményünk e programcsomagunk keretében.

Napközi jellegű szabadidős foglalkozások

Napközi jellegű szabadidős foglalkozásunkat az iskolai elfoglaltságokat követően, azt kiegészítően alakítottuk ki. A beiratkozó gyermekek napi rendszerességgel tölthetik az iskolai napközis órák végét, valamint az azt követő szabadidejüket központunkban. A 14.30 és 17.30 óra között eltöltött időben a napi iskolai feladatok ellátása mellett a gyermekek kiscsoportos és egyéni foglalkozásainkon vehetnek részt igényeiknek megfelelően. Így minden délutánjukat nyugodt, családias környezetben, képességeik fejlesztése mellett játékkal és kreatív foglalkozásokkal töltik. Ezek biztosításához nincs szükség felesleges utaztatásra különböző helyszínekre, különböző időpontokban, központunkban minden programot megtalálnak.

Programjainkat mindig az aktuális tanévhez igazítottan állítjuk össze, a jelentkező gyermekek fejlesztési igényeinek megfelelően.

A napközis foglalkozásba beépíthető fejlesztési lehetőségek:
 • Programozás és robotika szakkör a Digiscool  bonyolításában. 
 • Angol és német kiscsoportos foglalkozások.
 • Kerámia szakkör Török Eszterrel.
 • Egyedi fejlesztési igény esetén egyéni felzárkóztató foglalkozások.

Aktuális napközis programjainkat 2017 szeptemberétől indítjuk. Ajánlatunkról a későbbiekben az események menüpontban tájékozódhat, vagy a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek bármelyikén személyesen érdeklődhet.


 

Jelenleg nincs aktuális eseményünk e programcsomagunk keretében.

Nyári táborok és szünidei foglalkozások

Szünidei foglalkozásainkkal az iskolai szünetek időpontjaiban kínálunk egész napos, vagy egész heti programlehetőségeket. Kínálatunkban igyekeztünk a tavalyi igények alapján összeállítani programunkat, kiemelten fókuszálva a szabadtéri lehetőségekre.

 

Jelenleg elérhető lehetőségeink:
 • "Tüskevár" horgász táborok - pecázás, kézműveskedés és természetismeret

Az események menüpontban részletes információkat talál táborainkról és programjainkról, vagy a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek bármelyikén személyesen is érdeklődhet.

Jelentkezését követően e-mailben eljuttajuk a táborok jelentkezési lapját és az ÁSZF-et, valamint a részletes tudnivalókat.

Tájékozódásképpen a jelentkezési lapunk és az Általános Szerződési Feltételek a Nyári tábor plakátok galériájában található meg.

Jelenleg nincs aktuális eseményünk e programcsomagunk keretében.

Szakkör jellegű szabadidős foglalkozások

Szakköri foglalkozásainkat több korosztály számára ajánljuk elsősorban képesség- és készségfejlesztő területeken. A foglalkozásokat heti rendszerességgel, egymásra épülően szervezzük, kis létszámú csoportokban. A csoportok minimális és maximális létszámhoz kötöttek, indulásuk ezek elérésétől függ.

Jelenleg elérhető foglalkozásaink
 • Programozás és robotika szakkör alsós és felsős gyermekek számára a Digiscool által biztosított tematika és szakemberek által

 • Kerámia szakkör felnőtteknek és gyermekeknek Török Eszter keramikus művésszel

 • Angol nyelvi korrepetálás egyénileg és kis létszámú csoportokban

 • Német nyelvi korrepetálás egyénileg és kis létzsámú csoportokban

Aktuálisan induló foglalkozásainkról az események menüpontban tájékozódhat, vagy a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek bármelyikén személyesen érdeklődhet.

Jelenleg nincs aktuális eseményünk e programcsomagunk keretében.

Tematikus előadások, workshopok és programsorozatok

Tematikus programjaink tervezése során elsősorban az egészségmegőrzés, az alternatív és komplementer lehetőségek és a megelőzés témaköreiben hívunk meg előadókat, szakembereket. Az előadások, vagy előadássorozatok 1-1 adott szakterületre fókuszáltan, egymástól függetlenül kerülnek megszervezésre gyermekek,  felnőttek, és családok részére.

Csemegék tematikus kínálatunkból:
 • Kineziológiai programsorozat gyermekek számára – stressz kezelés, kristályok és csakrák, képességfejlesztés a tanulásban – Ahman Lívia és Mayer Mónika tanácsadó kineziológusok vezetésével
 • Immunerősítés gyógynövényekkel – Keserű Éva fitoterapeuta előadása
 • Ételintoleranciákról és egyéb speciális étrendekről - Csanaky Lilla okl. táplálkozástudományi szakember előadássorozata
 • Erdők, mezők kincsestára – környékünkön fellelhető gyógynövények és hasznosításuk – Keserű Éva fitoterapeuta előadása

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük a helyi aktualitások és igények szerint.

Az aktuális lehetőségekről az események menüpontban, vagy a kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségeken tájékozódhat.

Jelenleg nincs aktuális eseményünk e programcsomagunk keretében.