• Egészségmegőrző családi programok
  • Nyári táborok
  • Tematikus előadások, workshopok és programsorozatok

Egészségmegőrző családi programok

A helyi Családok számára közösségépítő programkínálatot ajánljuk, melyeket mindig az évszakokhoz, ünnepnapokhoz, jelesebb eseményekhez igazítunk. Fontosnak tartjuk, hogy a helyi kisgyermekes családok közös élményeken keresztül jobban megismerhessék egymást, közvetlen környezetüket és annak értékeit, természeti kincseit. Az egészségmegőrzés és prevenció mellet szeretnénk minél szélesebb körnek bemutatni a helyi értékeket, természetben megtalálható kincseket és ezek közösségi hasznosítását. A hétvégi programokkal így a hétköznapokat is élmény-telibbé és élhetőbbé szeretnénk tenni az erre nyitott és befogadó közösségnek.

Programjainkat folyamatosan szervezzük, melyekről blogunkban, illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan értesítjük az érdeklődőket.

Aktuális családi programjainkról az események menüpontban és Facebook oldalunkon is tájékozódhat.

Jelenleg nincs aktuális eseményünk e programcsomagunk keretében.

Nyári táborok

A korábbi évek élményekben gazdag "Tüskevár" horgásztáborait szeretnénk visszatérő nyári programlehetőséggé és emlékké tenni azoknak a gyermekeknek, akik örömmel érkeznek hozzánk újra és újra 1-1 hét közös "pecázásra". A Nasi Ljudi Egyesülettel közösen fontosnak tartjuk a gyermekek szabadtéri táborozását, melyhez az egyesület horgásztava biztosítja 4 éve a csodálatos helyszínt Kozármisleny közepén. Ezt az immár hagyománnyá vált tábort szeretnénk fenntartani, várjuk a korábbi évek horgász palántáit és természetesen az újonnan csatlakozókat egyaránt.

 

Jelenleg elérhető lehetőségeink:
  • "Tüskevár" horgász táborok - pecázás, játék, móka és kacagás

Az események menüpontban részletes információkat talál táborainkról és programjainkról, vagy a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek bármelyikén személyesen is érdeklődhet.

Jelentkezését követően e-mailben eljuttajuk a táborok jelentkezési lapját és az ÁSZF-et, valamint a részletes tudnivalókat.

Sajnálatos módon a jelenlegi eü-i helyzet miatt egyenlőre nem tudunk nyári táborokat tervezni.

Jelenleg nincs aktuális eseményünk e programcsomagunk keretében.

Tematikus előadások, workshopok és programsorozatok

Tematikus programjaink tervezése során elsősorban az egészségmegőrzés, az alternatív és komplementer lehetőségek és a megelőzés témaköreiben hívunk meg előadókat, szakembereket. Az előadások, vagy előadássorozatok 1-1 adott szakterületre fókuszáltan, egymástól függetlenül kerülnek megszervezésre gyermekek,  felnőttek, és családok részére.

A korábbi évekhez hasonlóan elsősorban az egészséges étkezés, a testmozgás, természetes vitaminok és ásványi anyagok, valamint a mentális egészségünk megőrzésében segítséget nyújtó terápiás lehetőségek bemutatására koncentrálunk a programok szervezésekor. Fontosnak tartjuk a test - szellem - lélek egyensúlyát, a hármas egyensúly megteremtéséhez szükséges információk rendelkezésre állását. Törekszünk minél szélesebb körben meghívni előadókat vendégeink visszajelzéseinek megfelelően.

Csemegék korábbi tematikus kínálatunkból:
  • Kineziológiai programsorozat gyermekek és felnőttek számára – stressz kezelés, kristályok és csakrák, képességfejlesztés a tanulásban – tanácsadó kineziológus vezetésével
  • Immunerősítés gyógynövényekkel – Keserű Éva fitoterapeuta előadása
  • Ételintoleranciákról és egyéb speciális étrendekről - Csanaky Lilla okl. táplálkozástudományi szakember előadássorozata
  • Erdők, mezők kincsestára – környékünkön fellelhető gyógynövények és hasznosításuk – Keserű Éva fitoterapeuta előadása

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük a helyi aktualitások és igények szerint.

Az aktuális lehetőségekről az események menüpontban, a kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségeken, illetve Facebook oldalunkon tájékozódhat.

Jelenleg nincs aktuális eseményünk e programcsomagunk keretében.