"Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni." - Walt Disney

2016 nyarán kezdtük el megvalósítani álmunkat, melynek köszönhetően 2017 január 28-án nyitottuk meg kapuinkat Kamillakert Komplementer Központ névvel Kozármislenyben a Kossuth utca 3. szám alatt.

Kezdetben célunk egy olyan család- és gyermekbarát közösségi hely és funkció kialakítása volt, mely a helyi értékeken alapszik, de egyben hiánypótló is. Nagy sikerrel szerveztük meg minden nyáron a Nasi Ljudi Egyesülettel közösen horgásztáborunkat, sok kozármislenyi iskolás gyermek járt hozzánk szakkörre és/vagy különórákra. Az évek alatt figyelmünk egyre inkább a természetgyógyászat irányába terelődött, mely lassan teljes mértékben átalakította tevékenységünket.

Továbbra is álmunk megvalósításán dolgozunk, de már egy tisztább és egyértelműbb irányban tesszük ezt. Hisszük, hogy egészségünk talán az egyetlen olyan értékünk, melyet nem pótolhatunk mással, ezért tennünk kell érte. Ebben tudunk segítséget nyújtani elsősorban preventív komplementer módszerekkel és különböző lehetőségek bemutatásával. Vendégeink saját maguk tapasztalhatják meg és választhatják ki a számukra megfelelő módszereket, megismerkedhetnek különböző terápiás lehetőségekkel, segítséget kaphatnak egészségük megőrzésére. Az az álmunk, hogy minél többen találják meg nálunk azt a módszert, mely számukra a legjobb komplementer megoldást nyújtja. Ezen dolgozunk, ezért vagyunk.