"Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni." - Walt Disney

Családommal 2016 nyarán kezdtük el megvalósítani álmunkat, melynek köszönhetően 2017 január 28-án nyitottuk meg kapuinkat Kamillakert Komplementer Központ névvel Kozármislenyben a Kossuth utca 3. szám alatt.

Kezdetben célunk egy olyan család- és gyermekbarát közösségi hely és funkció kialakítása volt, mely a helyi értékeken alapszik, de egyben hiánypótló is. Nagy sikerrel szerveztük meg minden nyáron a Nasi Ljudi Egyesülettel közösen horgásztáborunkat, sok kozármislenyi iskolás gyermek járt hozzánk szakkörre és/vagy különórákra. A környezetünkben történt változásoknak köszönhetően, illetve egyéni fejlődésem, érdeklődésem az évek alatt egyre inkább a természetgyógyászat irányába terelte fókuszomat, mely lassan teljes mértékben átalakította tevékenységünket, tevékenységemet.

A Kamillakert Komplementer Központ átalakult, önállóan tevékenykedő természetgyógyászokként dolgozunk a kozármislenyi székhelyünkön, de célunk kollégáimmal továbbra is közös. Segíteni a hozzánk forduló páciensek testi - lelki egészségének visszaállítását, segítni útjukat az egészségmegőrzésben, a megelőzésben külömböző természetgyógyászati terápiák, illetve szükség esetén egyéb szakemberek, orvosok bevonásával.

Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a változás ellenére továbbra is álmom megvalósításán dolgozom, de már egy tisztább és egyértelműbb irányban teszem ezt. Hiszem, hogy egészségünk talán az egyetlen olyan értékünk, melyet nem pótolhatunk mással, ezért tennünk kell érte. Ebben tudok együttműködő kollégáimmal közösen segítséget nyújtani elsősorban preventív komplementer módszerekkel és különböző lehetőségek bemutatásával. Vendégeim saját maguk tapasztalhatják meg és választhatják ki a számukra megfelelő módszereket, megismerkedhetnek különböző terápiás lehetőségekkel, segítséget kaphatnak egészségük megőrzésére. Az az álmom, hogy minél többen találják meg nálunk azt a módszert, mely számukra a legjobb komplementer megoldást nyújtja.

Szerencsésnek mondhatom magam, mert a nehézségek és a változási, változtatási "kényszer" olyan utakra terelt, melyek újabb ajtókat nyitottak ki számomra. Olyan ajtókat, melyeken gyermeki izgalommal mentem, megyek be és tanulhatok újabb és újabb módszereket. Ezek közben pedig minden nap úgy érzem, hogy egy újabb puzzle darab kerül a helyére a teljes képben, mely segít megérteni saját magam, közvetlen és közvetett környezetem. Kinyílt az a világ, mely minden nap egy csodát rejt, melyet most már nehézségek mellett is jól tudok megélni. És az út, mely idáig vezetett, minden göröngyével együtt, vezet tovább abba az irányba,  ahol úgy érzem megérkeztem, szeretem az életem, szeretem a családom és a barátaim, szeretem a munkám. Nagy kiváltságnak érzem mindezt és folytatom az utam az álmaim irányába...