Kamillából Kamillakert Komplementer Központ

Bedőné Károly Judit

Bizonyára többen találkoztatok már a Kamillakert Komplementer Központ hirdetéseivel a Facebook-on, vagy iskolai plakáton, esetleg szóróanyagon. Mi is a Kamillakert? Kik vagyunk és mit csinálunk?

Nos, igen, 2017 év elején belevágtunk egy számunkra új, de rettentően fontos álom megvalósításába, egy helyi kezdeményezésbe, vállalkozásba, mely a Kamillakert Komplementer Központban valósul meg.

Miért Kamillakert és miért Komplementer?
Kamillakert, mert amilyen tiszta és egyszerűen szép növény a kamilla, olyan erős és belső tartalommal teli.
Komplementer, mert nem helyettesíti, hanem kiegészíti a hagyományos oktatási, szórakozási és egészségmegőrző lehetőségeket, melyeket elsősorban gyerekeknek ajánlunk.
Mit találhattok majd meg a Kamillakertben?
Elsősorban gyermekek számára kínálunk délutáni foglalkozásokat, fejlesztő és kreatív lehetőségeket, melyekkel az iskolában tanultakat kiegészíthetik, illetve játékosan elmélyíthetik azt. Ezek a délutáni foglalkozások egészülnek majd ki komplex napközis lehetőséggel, délelőtti fejlesztő kurzusokkal és nyári táborokkal is.
A közeljövőben pedig elkezdjük természetgyógyászati és komplementer medicina hétvégi családi programjainkat, melyekkel a tudatos egészségmegőrzés, a gyermekek egészséges életmód felé terelése a célunk. Mindezekről bővebben tájékozódhattok Programok vagy Események menüpontjaink alatt.

Ki áll a Kamillakert Komplementer Központ mögött?

Örömmel mutatkozom be. Bedőné Károly Judit vagyok, 2 gyermekes kozármislenyi családanya, közgazdász, természetgyógyász, vállalkozó. Több éves álmodozást követően Férjem és Családom támogatásával valósítottam, valósítom meg a Kamillakert Komplementer Központot, melyben jómagam is aktívan tevékenykedem, elsősorban gyermekek számára ajánlott programjainkban.

Szeretnék minél több olyan lehetőséget Kozármislenyben is elérhetővé tenni, melyek vagy már most, vagy a jövőben fontosak gyermekeink számára. Legtöbb esetben már más városokban évek óta működő foglalkozásokat, gyakorló szakembereket invitálok a Kamillakertbe. A kínálatban fontosnak tartjuk a gyermekek számára fontos alapkompetenciákhoz kapcsolódó szolgáltatások bővítését, illetve az alternatív lehetőségek, komplementer megoldások felajánlását. Szeretnénk, ha minden helyi és környékbeli gyermek és szülő megtalálná azokat a lehetőségeket és kikapcsolódási programokat, melyek szívéhez közel állnak és szívesen töltik szabadidejük egy részét velük.

Mindehhez a Kamillakertben családias és kiegyensúlyozott környezetet biztosítunk, szerető gondoskodással és odafigyeléssel terelgetjük a hozzánk érkező, minket választó gyermekeket.